در حال بارگذاری ...
دوشنبه 16 تیر 1399
  • حضور کارکنان آموزشکده قدسیه ساری در راهپیمایی میثاق با ولایت و حمایت از اقتدار و امنیت کشور

در راستای حمایت از منویات مقام معظم رهبر انقلاب،دیروز یکشنبه سوم آذر نوبت مردمان دیار علویان بود تا با حضور گسترده و انقلابی در سراسر استان و در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی برگ زرین دیگری در تاریخ ولایتمداری و ولایت باوری رقم زند و با حضوری مقتدرانه و فعال، پاسخ کوبنده ای به دشمنان خارجی و ایادی داخلی و خائنان دادند.

مردم ولایتمدارساری با حضور در خیابان اصلی این شهر با لبیک به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، خواهان استمرار امنیت و آرامش در کشورشان شدند.
    به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران قدسیه؛ کارکنان آموزشکده قدسیه نیز همراه با مردم ساری به خیابان آمدند تا بار دیگر ضمن اعلام وفاداری خود به انقلاب و نظام فریاد بزنند که مسیرشان از ایادی و اوباش اجاره‌ای جبهه استکبار و دشمنان دیرین و قسم خورده‌ ایران عزیز جداست.و با سردادن شعارهای مرگ بر آشوبگر، مرگ بر آمریکا و اسرائیل ضمن محکومیت اقدام‌های نابخردانه آشوبگران، خواهان برخورد قاطع و بدون اغماض مسئولان دستگاه قضا با اغتشاشگران شدند.
    این راهپیمایی هم‌زمان با هفته بسیج، با حضور پرشور مردم ولایتمدار شهرستان ساری و با شرکت استاندار و نماینده ولی فقیه در استان مازندران   از میدان شهید قاسمی شروع و به صحن امامزاده یحیی ساری ختم شد.

در پایان راهپیمایی ، قطعنامه‌ای در محکومیت اقدامات آشوبگرانه و خسارت به اموال مردم و اماکن عمومی و ضرورت بازگشت آرامش به جامعه و حمایت از مقام معظم رهبری قرائت شد.

اطلاعیه مرکز مشاوره
      قابل توجه دانشجویان محترم آموزشکده قدسیه ساری
      ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، آقا امام رضا علیه اسلام مبارکباد.
      مسابقه مجازی معرفت شناسی با عنوان از ولادت تا ولادت
      برگزاری اولین جلسه شورای اداری اموزشکده فنی و حرفه ای قدسیه ساری درسال 99
      7 تیر سالروز شهادت مظلومانه دکتر بهشتی و یارانش و روز قوه قضاییه گرامی باد
      بازدید معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای از آموزشکده قدسیه با هدف پیگیری تعمیر و ساخت سلف سرویس دانشجویان
      سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) و روز دختر مبارک باد
      ۳۱خرداد سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روزملی بسیج اساتید گرامی باد.