در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 23 آبان 1397
  • شرکت دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای دختران قدسیه ساری در راهپیمایی 13 آبان

دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای دختران قدسیه ساری  همگام با دیگر مردم در راهپیمایی پرشکوه 13 آبان به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های والای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، شهیدان و مقام معظم رهبری، شرکت و انزجار خود را از دسیسه‌های شیطانی استکبار جهانی اعلام نمودند.
    به گزارش روابط عمومی  آموزشکده قدسیه ساری  حضور منسجم دانشجویان در راهپیمایی 13 آبان و سر دادن ندای الله اکبر و مرگ بر آمریکا تبلور بصیرت ایمانی و عاشورایی ملت قهرمان ایران اسلامی است. مردم بصیر و خداشناس ایران اسلامی ثابت کردندکه چونان سدی مستحکم در مقابل نفاق و کفر ایستاده‌اند و در پاسداشت عاشورا و عاشوراییان در زیر پرچم ولایت، آماده جانبازی و فداکاری هستند.

گفتنی است دانشجویان و مسئولین آموزشکده در محوطه این مرکز ، پرچم آمریکا و اسرائیل را به آتش کشیدند.